Historien om klubben

Alley Cats Car Club – hjemmehørende i Viborg – blev stiftet i 1988 af en håndfuld bilentusiaster fra Viborg og omegn. Klubben var dengang for amerikaner biler og specialbiler.                                                  Vi tæller cirka 85 medlemmer og har nu adresse på Kirkebækvej 178 i Romlund, som ligger kun 5km fra Viborg centrum. Her har vi vores klublokaler i en tidligere kartoffelhal, som er blevet indrettet til formålet.

i gennem årene er vi primært blevet en klub for maerikernerbiler. Vi er medlem af FDA (Forenede Danske Amerikanerbilklubber) og MhS (Motorhistorisk Samråd). Hvilket giver os indflydelse, rabatter og en masse information, om hvad der foregår og rører sig i veteranbilsmiljøet.

Alley Cats Car Club afholder et spektakulært træf hvert andet år, som er en kæmpe succes hver gang, som bare bliver større og større, og ikke mindst bedre for hvert år. Vi har altid lagt megen blod, sved og tårer i vores træf for at gøre det til det absolute fedeste træf, og et højdepunkt for alle vores gæster. Vores træf er så populært bla. på grund af, at det spænder så bredt. Der er plads til børnefamilien med eget børneprogram, som vi har meget succes med. Der er altid den fedeste musik i teltet og en masse fælles arrangementer i løbet af hele træffet. Og sidst men ikke mindst, så har vi det ABSOLUT fedeste cruise lørdag aften ned igennem Viborgs gader. Hvor der står tusinder af mennesker og kigger på alle bilerne. Det foregår ALTID i den sidste hele weekend i juni måned. Denne weekend er også hærvejs- weekenden i Viborg. Og dette gør at der er tryk på byen og den fedeste stemning. Træffet lokker ca. 500 biler til, så der er rigeligt at kigge på, og stemningen og humøret er i top hos amerikanerbil folket…

Alley Cats Car Club er også meget aktive ved andre arrangementer, om det er lokale eller internationale. Vi stiller tit op for Viborgs handelsliv, andre klubbers træf og åbent hus arrangementer. Er der en mulighed for at støtte et godt formål og vise vores et og alt frem, så er vi der som regel altid.

Alley Cats Car Club holder klubaften hver tirsdag kl. 19.30. Hvis vejret tillader det, og der er stemning for det, så kører vi en tur. Det er til disse aftner, at potentielle medlemmer kan komme og få en snak og en kop kaffe. Og snuse lidt til vores klub  og miljøet.

Vi afslutter altid sæsonen med en køretur til Himmelbjerget midt/sidst i oktober. Køreturen plejer der at være rigtig god tilslutning til, og mange kommer fra nær og fjern. Dette plejer ligesom at sætte et punktum for en forhåbentlig lang og begivenhedsrig sommer med masser af træf, og mange timers uovertruffet hygge.

Så er du også, som os ,vild med de Amerikanske biler, om du er ny eller gammel i miljøet, har bil eller overvejer at købe en, og denne lille historie om vores dejlige klub har givet dig blod på tanden. Kom ud til en klubaften eller kontakt os, så er du i hvert fald meget velkommen i vores “lille” familie…

Vi glæder os til at se dig…